20.6.2010 klo 13.30 testiliuskaan ilmestyi kaksi viivaa. Olin monesti miettinyt miltä se saattaisi tuntua kun ne viivat todella ilmestyvät siihen pirun tikkuun. Mutta ei sitä fiilistä pysty mitenkään tajuamaan tai kuvailemaan jos ei sitä itse ole kokenut. Varsinkin kun nuita tikkuja oli muutama jo kulunut tässä vuosien aikana. Hassua sinänsä, tiesin jollain tapaa kyllä olevani raskaana jo ennen kun tein testin. Raskaana olevat tutut on kaikki sanoneet, että kyllä sen sitten tietää ja oon aina ihmetelly, että miten muka. Nyt tiedän :). Kyllä sen vaan jotenkin aavistaa. Samalla tavalla varmaan aavistaa senkin jos kaikki ei ookaan enää hyvin mahassa.

Tuosta testin tekemisestä on nyt kulunut runsas kaksi viikkoa. Seitsemäs raskausviikko alkoi lauantaina ja samalla saapui ällötykset. Huono olo on melkein 24/7, pyörryttää ja heikottaa. Ei kovinkaan mukavaa :P. Ainoa lohtu on se, että ei tää loputtomiin kestä. Ajatukset on ollu tosi sekaisin. Toisaalta kun on töitä kuitenkin tehnyt niin ihan hirveesti ei oo ehtiny miettimäänkään asioita. Nyt kun oon ollu saikulla niin on mietiskelly sitäkin enemmän. Eniten mietityttää, että onko masussa kaikki hyvin.

Soitin eilen neuvolaan ja tänään sieltä soittivat takaisin ja antoivat ekan neuvola-ajan. Se on 26.7 eli muutaman viikon päästä. Oon silloin viikolla 10. Tänään ollaan menossa varhaisultraan Gynekoon, jotta saatais selville, onko möttösellä kaikki hyvin. Jännittää aika hurjasti :).

Ainiin, laskureiden mukaan arvioitu valmistumisaika olisi 26.2 :).

Allu ja möttönen 6+3