Tänään käytiin neuvolassa jälleen. Vauva meni doppleria karkuun kovasti ja sydänäänet kuului melko kaukaisina. Kuuluivat kuitenkin ja olivat normaalit :). Pikkunen potkiskeli doppleria minkä kerkes ja möyri hirveesti. Parina päivänä on nyt tuntunut ihan pienoisia potkuja pelkän möyryämisen sijaan. Vähän niin kuin joku pehmeästi painelisi vatsan sisältä. Tosi hassua :>.

Mulla oli paino noussu onneksi tosi vähän. Verenpaineetkin oli normaalit. Verikokeissa ei myöskään ollu mitään häikkää. Selkä on ollu nyt paremmassa kunnossa. Oon töissä aktiivisesti kiinnittäny huomiota työasentoon ja käyny parina maanantaina mammajumpassa venyttelemässä selkää ja kylkiä. On tehny tosi hyvää, että on saanu kehoa liikkumaan. Ens kuun lopussa alotan Oulun kansanopistolla äitiysjoogan. Sekin on varmasti tosi jees :).

Tänään sain tietää, että saadaan serkulta hienot yhdistelmävaunut ja puuhamatto. Myöskin laatikollinen vaatteita oli sieltä äitille tarttunu mukaan :). Mukavaa kun alkaa olla tavaraa kasassa. Ainuita isoja hankintoja puuttuu enää hoitopöytä ja turvakaukalo. Nyt pitäs sitten vaan jossain vaiheessa käydä Helsingissä hakemassa tavarat tänne meille. Mutta sen ehtii. Toivon ainakin ettei vauva ennen joulua tuu maailmaan :).

Tässä vielä tän päivän vatsa. Se on ihan parissa päivässä kivunnu melko ylös jo ^_^.

Jenny