Mukavaa torstaita! Ruisrockissa oli kivaa! Selviydyin yllättävän hyvin vaikka oli ihan järkyn kuumaa ja tunkkasta. Ozzy veti melko kohmeisen keikan, mut täytyyhän sitä kunnioittaa että 61-vuotias ukko heiluu lavalla ja laulaa joka ikisen biisin oikein vaikka on aikoinaan vetäny ties mitä. Oli se jotenki herttanen kun se huusi useesti että "I can't fucking hear you!" ja "I fucking love you guys. God bless you all!". Baseballsit oli kans aika kivoi ja Jenni Vartiainen myös. Niin ja Popeda oli sunnuntaina kyl mahtava! Hienoo miten Pate oli saanu ittensä kuosiin verrattuna siihen mitä se oli tos muutama vuosi sitten kun käytiin kattomassa sitä Rocksissa. Ihan ku kaks eri jätkää. Muutenki ruississa oli tosi kiva meno. Ei tullu ketään multi-idioottia vastaan, mut toisaalta omakin asenne vaikuttaa kyl aika paljon.

Tänään palasin töihin puolentoistaviikon saikun jälkeen. Jaksoin ihan jees. Olot on parantunu ja tilalle on palannu järkkyväsymys. Tosin tänään tuntu riittävän energiaa vaikka mihin kun käväsin järviuinnilla. Kävin Kuivasjärvellä kattelemassa millanen paikka se on ja olihan se kiva. Mukava hitaasti syvenevä hiekkapohjanen ranta. Tosi jees :).

Vatsa tuntuu tosi isolta ja pullealta. Vaa'alla en oo uskaltanu käydä, mut luulen ettei paino hirveesti oo vielä noussu. Ei ainakaan tunnu siltä. Mitäpä muuta. Idiootteja on mahtunu tähän viikkoon. Eilen kinattiin naapurin kanssa mitättömyyksistä ja tänään näin torinrannassa kun idiootti mies heitti sorsaa kaljapullolla. Pisti niin vihaks, että oisin ihan hyvin voinu sen jätkän nakata sinne jorpakkoon ja heitellä sitä vähän pullolla päähän. Jestas miten tyhmiä voi ihmiset olla o_O. En ehkä itekään se kiiltävin helmi korissa ole, mut joku raja sentään tyhmyydelläkin. Ei tarvi olla ees raskausherkkänä että tollaset asiat kiukuttaa, mutta nyt varsinkin kuohuu saman tien yli.

Jeespoks. Pikkuhiljaa pitäs kai yöpuulle että jaksaa huomenna töissä.

 

Allu ja möttönen 7+5