Niin hassulta kuin se tuntuukin, kolmasosa raskaudesta on jo menny. Sangen jännää :P. Eilen tosiaan alkoi jo 13. viikko. Niin se aika kuluu :).

Perjantaina oli vihdoin se kauan odotettu ultra ^_^. Vähän meinas jännittää, että mitä siellä näkyy, mutta ihan ihmisen näköinen pikkuotus siellä oli :>. Kaksi kättä ja kaksi jalkaa ja sydän löi tosi hurjaa vauhtia. Vatsalaukun ja pissarakon se täti myöskin näytti sieltä. Pituutta sillä oli päästä peppuun hurjat 5,7 cm. Niin pieni vielä :). Mutta oli itseasiassa vähän pidempi kuin mitä olis viikkojen mukaan ollut. Se kone antoi kolme päivää aiemman lasketun ajan. Tosin sitä ei muuteta ennen ku se heittää yli viidellä päivällä. Mutta siis saattaa olla pitkä lapsi tulossa. Tässäpä kuva möttösestä:

 

 

Siellä se köllötteli. Millään ei meinannut ensin herätä, mutta täti tökki niin kauan, että heräs. Se availi suutaan hirveesti ja räpiköi pienillä käsillään ja jaloillaan. Hassua oli se, että se tosiaan liikku hirveesti, mutta sitä ei vielä tunne kun se on niin pieni. Rakenneultraan saatiin aika 5.10 jolloin viikkoja on kasassa jo 19+3 eli ollaan puolessa välissä :). Ensi viikolla nähdää neuvolalääkäriä. Se käynti on tietääkseni vaan sellanen parin minuutin pikatsekkaus, että kohdun suu ym. on kunnossa.

 

Tässä vielä kuva tän päivän vatsasta (ennen ruokaa :P):

 

 

Hauskaa viikkoa kaikille!

 

Adalmis ja möttönen 12+1 (vihdoin 12 rikki!)