Tänään jälleen käynti neuvolassa. Keijo oli viistosti pää alaspäin tällä kertaa. Ei se taida ihan väärinpäin enää päästä, näin ainakin toivon. Se on joko täysin pää alaspäin, viistosti tai sit ihan poikittain. Saatiin toimintaohjeet jos lapsivedet nyt menis kun vauva ei oo kiinnittynyt, mutta en usko että ohjeille tulee käyttöä ainakaan lähiaikoina. Ja toivon, että keijo tajuais ennen synnytyksen alkua laskeutua ja kiinnittyä. Tosin oon kyllä ihan vapain mielin senkin suhteen, että saatetaan joutua sektioon.

Synnytystapa ja moni muu asia selvinnee sit ensi viikolla kun tiistaina on aika äitiyspolille. Arvioivat siellä kaiken mitä on arvioitavissa. Saadaan myös painoarvio jota ei nyt oo kukaan antanut vielä paitsi tän päivänen neuvolatäti. Melko pientä kaveria se veikkasi joka tietysti sopis mulle hyvin :>. Eri asia sitten että miten isoksi keijo ehtii kasvaa jos mennään yliajalle.

Vieläkään olo ei tunnu liian tukalalta kuin ajoittain joten rauhallisin mieli odotellaan. Oon päättäny olla ahdistumatta näistä viimesistä viikoista ennen kun olo on tosi tukala. Näin yritän minimoida pään hajoamisen jos/kun mennään lasketun ajan yli. Saa nähdä miten tää oikeasti toimii, mutta siis ainakaan vielä ei ahista ^__^.

 

Adalmis ja keijo 37+3