Perjantaina käytiin neuvolassa jälleen. Saatiin todistus raskaudesta eli Kelan papereita pitäs täytellä tässä joku päivä.

Vauvalla oli kaikki hyvin. Sydänäänet kuulu reippaasti. Mun hemoglobiini oli laskenu 136 -> 114, mutta kuuluu kuulemma keskiraskauteen, että se laskee. Sanoi, että jos alkaa väsyttää hurjasti niin sit vois syödä lisärautaa.  Painoa oli tullu kolme kiloa lisää viime kerrasta. 450g/vko taisi laskea, että olis noussu. Se lienee ihan ok. Ei musta ainakaan tunnu, että oisin hirveesti lihonnu. Sf-mitta oli 21 cm. Menee yläkäyrillä :P.

 

Toissa viikolla sain sellaisen tykytyskohtauksen yöllä. Sydän löi hulluna ja pulssi oli taivaissa. Siihen ei kuitenkaan löytyny mitään tarkkaa syytä. Neuvolantäti oli sitä mieltä, että toi saatto johtua hemoglobiinin laskusta. Enpä sitten tiiä. Hemmetin pelottavaa se ainakin oli ja toivon ettei toistuis enää. Samana päivänä oli aiemmin ollu verenpaineet tosi alhaalla niin että makasin valkosena sohvalla ja olin tosi heikkona. Sit vielä päälle toi tykytyskohtaus niin seuraava päivä meni tosi koomassa :<.

Tänään aamulla oli ensimmäiset kunnon liitoskivut. Kävelin kaksinkerroin autolle. Töihin päästessä ne kuitenk oli jo menny ohi. iToivottavasti nekään ei alkais vaivata toistuvasti.

 

Jenny ja keijo 23+4