Eilen käytiin jälleen neuvolassa, jossa oli myös lääkäriaika. Hemoglobiinit ei ollu enää laskenu, jee!. Painoa oli tullu pari kiloa lisää. Sitä on nyt tullu 2-9 kiloa lisää riippuen mistä luvusta laskee. Keväällä mun paino oli 76 kiloo, ekassa neuvolassa 83 kiloo ja tokassa sit 80 kiloo. Nyt vaaka näytti 85 tasan. Kai se lasketaan tosta ekan neuvolan luvusta eli sen mukaan ois tullu vasta kaks kiloo lisää :>. Mielelläänhän sen siitä laskis :P. Sf-mitta oli 27 cm. Menee edelleen yläkäyrällä, mutta eipä se lekuri siitä sanonu mitään. Vauvan sydänäänet oli reippaat ja kohdunsuu oli kiinni ja kiinteä. Keijo ei siis vielä ole halukas tulemaan maailmaan :). Se on kyl tosi hyvä. Mitä pidempään vatsassa majailee, sitä parempi.

Lääkäri kyseli minkälainen mielikuva mulla on vauvasta. En oikeen osannu sanoa mitään :o. Sukupuoli tietysti vähän vaikuttaa ja kyllä sitä aattelee että miltä se ehkä näyttäs tai millanen luonne sille tulee. Oli aika hassu kysymys mun mielestä.

Viime perjantaina oli sokerirasitustesti, joka ei fiilisten puolesta menny ku strömsössä. Ihan hirveenä pyörrytti ja oksetti ja sit testin jälkeen alko hurrrrja nousu. Vedin töissä ku duracellpupu :P. Ilta meniki sit taas hieman huojuen. Niinku ois ollu pienessä paatissa hurjassa myrskyssä ja väsytti aivan sikana. Mutta testin tuloksissa ei ollu häikkää niin eipä noi oireet hirveesti enää haittaa. Jännä sinänsä, keväällä samaisen testin aikana eikä sen jälkeenkään ollu mitään häikkää.

Vatsa on kasvanut hurjasti. Melkeen joka päivä näyttää isommalta kuin edellisenä päivänä. Keijo vetää myös aikamoista rumbaa 24/7. Hassuinta on kun se jytää yölläkin vessaan noustessa. Vessaan nousemiseen on tottunut jo. En suuremmin herää siinä välissä. Laahustan vaan vessaan, jääkaapille juomaan vettä ja takas sänkyyn. Unensaannissa ei onneks oo ollu vielä mitään ongelmia. Väsyttää niin hurjasti että uni tulee samantien kun pään laittaa tyynyyn :P.

Vatsankasvuun oon suhtautunu vähän ristiriitasesti. Usein oon tosi ylpeä vatsastani, mut sit välillä tulee hirvee sotanorsuolo ja vatsa tuntuu olevan tiellä ja ahistaa ja vaikka mitä. Muutama viikko sitte oltiin Kuusamon Tropiikissa ja vähän kyl tuntu hassulta laittaa bikinit päälle. Tunsin itteni tosi isoksi ja lihavaksi eikä uikkarikaan oikeen istunu. Mies tosin oli sitä mieltä että oon tuhannen seksikäs edelleen :P. Itestä ei vaan aina tunnu siltä. Ongelmia on aiheuttanut myös rintakehän ympäryksen kasvu ja se että mitkään liivit ei tunnu mukavilta. Ostin toissa keväänä saumattomat mikrokuituset liivit jotka oli täydelliset kunnes ne puolentoistavuoden intensiivisen käytön jälkeen hajos :P. Nyt sit tilasin parit niiden tyyliset netistä jotka toivottavasti toimis.

Tarvikehankintoja pitäs alkaa pikkuhiljaa tekemään. Ikeassa pitäs päästä käymään (ostetaan sieltä hoitopöytä/lipasto) ja ens viikolla lähdetään käymään stadissa hakemassa sukulaisilta tavaraa. Pääsee pikkuhiljaa laittamaan systeemejä valmiiks vauvaa varten <3.

Ollaan kateltu omaa kämppää ja tänään saatto löytyä sellanen josta molemmat tykättäs. Se ois just sopivan kokonen ja ihan tässä vieressä eikä oo mitään juttuja mitkä pitäs räjäyttää ilmaan toimiakseen. Kattellaan mitä pankki sanoo ja sit tehdään tarjous. Ois kyl ihanaa laittaa omaa kotia kun on tottunu että vuokrakämpissä joutuu aina kestämään kaikenlaista kökköä ja lupa tarvitaan aina jos jotain tekee. Toivotaan että tää tärppäis ^__^.

 

Mukavaa pitkää viikonloppua kaikille jotka siitä pääsee nauttimaan :)!

Jenska ja keijo 27+5

 

Muoks. 3.12. Laitanpa vielä parin viikon takasen vatsakuvan tähän: